Hafta 3: Etkinlik 1: Haftalık Video
Yönetimde postmodern yaklaşımlar kapsamında, özellikle 90’lı yıllardan sonra yönetim biliminin gündemine değişen çevre koşulları, müşteri talepleri, teknolojik gelişme gibi çeşitli değişkenler doğrultusunda rekabet üstünlüğü sağlayabilmek için çeşitli yönetim uygulamaları girmiştir. Bu bağlamda, özellikle 90’lı yıllardan sonra örgütlerin rekabet avantajı elde etme bağlamında hem sektör çevreleri ile hem de kendi içindeki bireyler arasında etkili bir iletişime sahip olması gerektiği ve rekabetin şiddetinin her daim arttığı bu ortamda ayakta kalabilmek için öğrenmeyi örgütsel olarak içselleştirip öğrenen birer örgüte dönüşmeleri gerektiğinin altı çizilmektedir. Buna göre, örgütsel iletişim örgüt içinde yapılan sözel ya da sözel olmayan iletilerin gönderilmesi, alınması sürecidir. Söz konusu iletişim, örgütsel yapıya göre biçimlenmektedir. Bireyler de olaylar karşısında davranışlarını buna göre sergilemekte; neleri yapıp, neleri yapmamaları gerektiğini öğrenmektedirler. Buna ek olarak örgütsel öğrenme ise, örgütsel bilgideki (örn. örgütsel kurallar, roller, gelenekler, stratejiler, yapılar, teknolojiler, kültürel uygulamalar, yetenekler vb.) değişimi; söz konusu bilgiye eklemelerde bulunma, dönüştürme ya da eksiltmeyi ifade etmektedir. Diğer yandan öğrenen örgüt, etkin öğrenme kapasitesine sahip ve bu yüzden de başarılı olan bir ‘varlık’, ideal bir örgüt tipi olarak görülmektedir. Tüm bu hususlar sebebiyle, bu bölüm kapsamında;
Adım 1: Modern-Sonrası Çağdaş ve Güncel Kavramlar, Yaklaşımlar ve Uygulamalar 2: Örgütsel İletişim, Örgütsel Öğrenme ve Öğrenen Örgütler konuları ile ilgili videoyu izleyiniz.
Adım 2: Bu videoda anlatılanlara ilişkin görüşlerinizi tartışmalar alanına bir mesaj göndererek yazın.
Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin:
1- Aşağıda yer alan "Yanıtla" butonuna tıklayın.
2- "Mesaj" alanına da görüşlerinizi yazın.
3- "Gönderiyi Yanıtla" butonuna tıklayarak mesajınızı yayınlayın.