Hafta 4: Etkinlik 1
Adım 1: İnsan kaynakları işlevlerinden performans değerlendirme faaliyeti bir örgütün amaç ve hedeflerine ne düzeyde ulaşılabildiğini göstermesi bağlamında çok önemli bir rol oynamaktadır. Özellikle insan kaynakları açısından performans değerlendirme, bir çalışanın potansiyelinin, yeteneklerinin, işteki davranışlarının ve işle ilgili tüm niteliklerinin diğer çalışanlarla karşılaştırılarak ölçümlenmesine yönelik bir faaliyet olması yanında; aynı zamanda sistematik, adil, düzenli yapılması gereken bir işlemdir. Bu bağlamda, örgüt performansının insan kaynakları bakış açısından ölçümlenmesinde söz konusu değerlendirme faaliyetlerinin düzenli bir şekilde gerçekleştirilmesi gerekmektedir. Bu doğrultuda, insan kaynakları işlevlerinden performans değerlendirmenin etkililiği oldukça önemlidir. Bu sebeple, bu bölüm kapsamında; Performans Değerlendirme konusu ile ilgili videoyu izleyiniz.
Adım 2: Professional Life Institute yönetici ortağı Figen Zekier’in “Performans Yönetiminde Doğru Değerlendirme Nasıl Yapılır?” videosunu izleyiniz.
Adım 3: Videolarda anlatılan insan kaynakları bağlamında performans değerlendirme uygulamalarında dikkat edilmesi gereken hususları yakından tanıyarak bu sürece ilişkin detayları tartışma alanında tartışınız.
Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin:
1- Aşağıda yer alan "Yanıtla" butonuna tıklayın.
2- "Mesaj" alanına da görüşlerinizi yazın.
3- "Gönderiyi Yanıtla" butonuna tıklayarak mesajınızı yayınlayın.