Genel forumlar
Öğrenme forumları
Tile | Forum | Açıklama | Tartışmalar |
---|---|---|---|
Tile 1 | Hafta 1: Etkinlik 1: Karar Verme Temel Kavramlar PDF sunumu | Hafta 1: Etkinlik 1: Karar Verme Temel kavramlar Bu etkinlikte Karar Vermenin temel kavramlarını inceleyeceğiz. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki PDF dosyasını okuyunuz. |
0 |
Hafta 1: Etkinlik 2: Karar Verme Temel Kavramlar Ders anlatım videosu | Hafta 1: Etkinlik 2: Karar Verme Temel kavramlar Bu etkinlikte Karar Vermenin temel kavramlarını inceleyeceğiz. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki linkte yer alan ders videosunu izleyiniz. |
0 | |
Tile 2 | Hafta 2: Etkinlik 1: Belirsizlik Altında Karar Verme PDF Sunumu | Hafta 2: Etkinlik 1: Belirsizlik Altında Karar Verme PDF Sunumu Bu etkinlikte Belirsizlik altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki PDF'i okuyunuz. |
0 |
Hafta 2: Etkinlik 2: Belirsizlik Altında Karar Verme Ders anlatım videosu | Hafta 2: Etkinlik 2: Belirsizlik Altında Karar Verme Ders Anlatım Videosu Bu etkinlikte Belirsizlik altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki ders videosunu izleyiniz.
|
0 | |
Tile 3 | Hafta 3: Etkinlik 1: Belirsizlik Altında Karar Verme PDF Sunumu | Hafta 3: Etkinlik 1: Belirsizlik Altında Karar Verme PDF Sunumu Bu etkinlikte Belirsizlik altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki PDF'i okuyunuz. |
0 |
Hafta 3: Etkinlik 2: Belirsizlik Altında Karar Verme Ders anlatım videosu | Hafta 3: Etkinlik 2: Belirsizlik Altında Karar Verme ders anlatım videosu Bu etkinlikte Belirsizlik altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki ders videosunu izleyiniz.
|
0 | |
Tile 4 | Hafta 4: Etkinlik 1: Risk Altında Karar Verme PDF Sunumu | Hafta 4: Etkinlik 1: Risk altında karar verme PDF sunumu Bu etkinlikte Risk altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki PDF'i okuyunuz.
|
0 |
Hafta 4: Etkinlik 2: Belirsizlik Altında Karar Verme Ders anlatım videosu | Hafta 4: Etkinlik 2: Belirsizlik Altında Karar Verme Ders Anlatım Videosu Bu etkinlikte Risk altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki ders videosunu izleyiniz.
|
0 | |
Tile 5 | Hafta 5: Etkinlik 1: Risk Altında Karar Verme PDF Sunumu | Hafta 5: Etkinlik 1: Risk altında karar verme PDF sunumu Bu etkinlikte Risk altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki PDF'i okuyunuz. |
0 |
Hafta 5: Etkinlik 2: Risk Altında Karar Verme Ders anlatım videosu | Hafta 5: Etkinlik 2: Risk Altında Karar Verme Ders Anlatım Videosu Bu etkinlikte Risk altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki ders videosunu izleyiniz. |
0 | |
Tile 6 | Hafta 6: Etkinlik 1: Bayes Teoremi ve Karar Ağacı PDF sunumu | Hafta 6: Etkinlik 1: Bayes Teoremi ve Karar Ağacı PDF sunumu Bu etkinlikte Risk altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki PDF'i okuyunuz. |
0 |
Hafta 6: Etkinlik 2: Bayes Teoremi ve Karar Ağacı Ders anlatım videosu | Hafta 6: Etkinlik 2: Bayes Teoremi ve Karar Ağacı Ders Anlatım Videosu Bu etkinlikte Risk altında karar verme kavramını tanıyacağız. Lütfen aşağıdaki adımda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki ders videosunu izleyiniz.
|
0 |