General forums

Forum Description Discussions
Duyurular
Genel haberler ve duyurular
0

Learning forums

Tile Forum Description Discussions
Tile 1 Hafta 1: Etkinlik 1: Dijital Dünya ve Dijital Pazarlama Kavramları

Hafta 1: Etkinlik 1: Dijital Dünya ve Dijital Pazarlama kavramlarını Tanıyalım

Bu etkinlikte insanların hangi yoğunlukta mobil telefon kullandıklarını ve nasıl dijital dünyanın bir parçası oldukları ortaya konacaktır. Ayrıca dijital pazarlama kavramında bahsedilerek, dijital pazarlama kanalları ...

0
Hafta 1: Etkinlik 2: Dijital Dünya'nın neresindeyiz?

Hafta 1: Etkinlik 2: Dijital Dünya'nın neresindeyiz?

Soru: Evden çıkarken yanınıza almaya özen gösterdiğiniz 3 eşyayı önem sırasına göre paylaşınız.

Bu soruya ilişkin yanıtlarınızı görüşlerinizi tartışmalar alanına bir mesaj göndererek yazın. Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri ...

0
Tile 2 Hafta 2: Etkinlik 1: DPK: e-posta pazarlaması, görüntü reklamcılığı, satış ortaklığı pazarlaması

Hafta 2: Etkinlik 1: DPK: e-posta pazarlaması, görüntü reklamcılığı, satış ortaklığı pazarlaması

Bu etkinlikte e-posta pazarlaması, görüntü reklamcılığı ve satış ortaklığı pazarlaması ele alınacaktır.

Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin.

Adım 2: Bu videoda anlatılanlara ilişkin görüşlerinizi ...

0
Tile 3 Hafta 3: Etkinlik 1: DPK: SEO ve SEM

Hafta 3: Etkinlik 1: DPK: SEO ve SEM

Bu etkinlikte arama motoru optimizasyonu (search engine optimization) ve arama motoru pazarlaması (search engine marketing) ele alınacaktır.

Adım 2: Bu videoda anlatılanlara ilişkin görüşlerinizi tartışmalar alanına bir mesaj ...

0
Tile 4 Hafta 4: Etkinlik 1: Mobil Pazarlama

Hafta 4: Etkinlik 1: DPK: Mobil Pazarlama

Bu etkinlikte mobil pazarlama kavramı tanımlanıp, mobil pazarlama tekniklerine yer verilmektedir. Ayrıca başarılı 2 adet mobil pazarlama uygulaması irdelenecektir.

Adım 2: Bu videoda anlatılanlara ilişkin görüşlerinizi ...

0
Hafta 4: Etkinlik 2: Başarılı Mobil Pazarlama Örnekleri

Hafta 4: Etkinlik 2: Başarılı Mobil Pazarlama Örnekleri

Soru:Başarılı bulduğunuz mobil pazarlama örneklerini paylaşınız.

Bu soruya ilişkin yanıtlarınızı görüşlerinizi tartışmalar alanına bir mesaj göndererek yazın. Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin:

1- Aşağıda yer alan ya...
0
Tile 5 Hafta 5: Etkinlik 1: DPK: Sosyal Medya Pazarlaması: Facebook

Hafta 5: Etkinlik 1: DPK: Sosyal Medya Pazarlaması: Facebook

Bu etkinlikte sosyal medya pazarlaması irdelenecek ve Facebook’ta gönderiyi öne çıkarma gösterilecektir.

Adım 2: Bu videoda anlatılanlara ilişkin görüşlerinizi tartışmalar alanına bir mesaj göndererek ...

0
Tile 6 Hafta 6: Etkinlik 1: DPK: Sosyal Medya Pazarlaması: Instagram

Hafta 6: Etkinlik 1: DPK: Sosyal Medya Pazarlaması: Instagram

Bu etkinlikte Instagram reklamlarının önemine değinilecek ve Instagram'da gönderi tanıtımı yapma gösterilecektir.

Adım 1: Aşağıdaki videoları izleyin.

Adım 2: Bu videoda anlatılanlara ilişkin görüşlerinizi tartışmalar alanına bir mesaj ...

0