Genel forumlar
Öğrenme forumları
Tile | Forum | Açıklama | Tartışmalar |
---|---|---|---|
Tile 1 | Hafta 1: Etkinlik 2 | Bu bölümde ben sizlere “iyi şiirin” özellikleri olarak ortaya çıkan bazı parametreleri aktaracağım. Size dersin sonunda bununla ilgili okuyabileceğiniz kaynaklar da aktaracağım. Önemli olan pratik şiir bilgilerinizi teorik bilgilerle de destekleyebilmeniz. Burada iyi şiirle ilgili eleştirmenler, ... |
0 |
1. Haftayı kapatırken ... | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve üzerinde durulması gereken noktaları yazınız.
Görüşlerinizi iletmek için; 1- Aşağıda yer alan "Y... |
0 | |
Tile 2 | Hafta 2: Etkinlik 1: Şiir İncelemesi | Bu etkinlikte size verilen şiirleri inceleyerek görüşlerinizi bu forum alanında yayınlamanız istenmektedir. Lütfen aşağıdaki adımları izleyerek çalışmalarınızı paylaşınız: Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin: 1- Aşağıda yer alan "Yanıtla" butonuna tıklayın. 2- "Mesaj" alanı... |
0 |
2. Haftayı kapatırken ... | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve üzerinde durulması gereken noktaları yazınız.
0 | |
Tile 3 | Hafta 3: Etkinlik 2: İlk Denemeler | Bu etkinlikte bir şiir denemesi yazarak paylaşacağız. Lütfen aşağıda sıralanan adımlardaki görevleri tamamlayınız: Adım 1: Aşağıdaki kavramlardan bir tanesini seçerek bu kavrama ilişkin 10 kelime yazınız. Örneğin 'Hüzün' kelimesini seçtiyseniz hüzün ile ilgili 10 kelime belirleyiniz. ... |
0 |
3. Haftayı kapatırken ... | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve üzerinde durulması gereken noktaları yazınız.
0 | |
Tile 4 | Hafta 4: Etkinlik 1: Şiir Yazıyorum | Lütfen belirleyeceğiniz her hangi bir konuda (genel etik kurallar çerçevesinde) bir şiir yazarak Hafta 4 Şiir Yazıyorum tartışma alanında paylaşınız. Şiirinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin: 1- Aşağıda yer alan "Yanıtla" butonuna tıklayın. 2- "Mesaj" alanına da görüşlerinizi yazın... |
0 |
4. Haftayı Kapatırken... | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve üzerinde durulması gereken noktaları yazınız.
0 |