General forums
Learning forums
Tile | Forum | Description | Discussions |
---|---|---|---|
Tile 1 | 1. Haftayı Kapatırken | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve iyileştirilmesi gereken noktaları bizimle paylaşınız. Mesaj yazmak için aşağıdaki işlemleri takip ... |
0 |
Tile 2 | 2. Haftayı Kapatırken | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve iyileştirilmesi gereken noktaları bizimle paylaşınız. Mesaj yazmak için aşağıdaki işlemleri takip ... |
0 |
Tile 3 | Hafta 3: Etkinlik 1: Nota Okuma | Bu etkinlikte "Sol anahtarında La" ve "Fa anahtarında Mi" notalarını öğreneceğiz. Lütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Sol anahtarı ile ilgili çalışmayı, videoyu izlerken birlikte yapın. Adım 2: Aşağıdaki videoyu ... |
0 |
3. Haftayı Kapatırken | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve iyileştirilmesi gereken noktaları bizimle paylaşınız. Mesaj yazmak için aşağıdaki işlemleri takip ... |
0 | |
Tile 4 | Hafta 4: Etkinlik 1: Nota Okuma | Bu etkinlikte "Sol anahtarında Si" ve "Fa anahtarında Re" notalarını öğreneceğiz. Lütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Sol anahtarı ile ilgili çalışmayı videoyu izlerken birlikte yapın.
Adım 2: Aşağıdaki videoyu ... |
0 |
Hafta 4: Etkinlik 2: Ritim Çalışması | Bu etkinlikte “Senkop” ritmi ile ilgili bir çalışma yapılacak. Aşağıdaki adımları izleyerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu sonuna kadar izleyin, konu anlatımını büyük bir dikkatle dinleyin ve tekrar edin. Senkobun öğretildiği çalışmayı, videoyu izlerken birlikte yapın. Adım 2: Aşağ... |
0 | |
4. Haftayı Kapatırken | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve iyileştirilmesi gereken noktaları bizimle paylaşınız. Mesaj yazmak için aşağıdaki işlemleri takip ... |
0 | |
Tile 5 | Hafta 5: Etkinlik 1: Nota Okuma | Bu etkinlikte "Sol anahtarında Do" ve "Fa anahtarında Do" notalarını öğreneceğiz. Lütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Sol anahtarı ile ilgili çalışmayı, videoyu izlerken birlikte yapın. Adım 2: Aşağıdaki videoyu ... |
0 |
5. Haftayı Kapatırken | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu haftayı kapatabiliriz. Ancak yeni haftaya başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve iyileştirilmesi gereken noktaları bizimle paylaşınız. Mesaj yazmak için aşağıdaki işlemleri takip ... |
0 | |
Tile 6 | 6. Haftayı Kapatırken | Tüm etkinlikleri gerçekleştirdiyseniz artık bu dersi tamamlayabiliriz. Başka bir derse başlamadan önce sizden bir ricamız daha var. Lütfen bu haftaya ve bu derse ilişkin deneyimlerinizi (öğrendiklerinizi) ve iyileştirilmesi gereken noktaları bizimle paylaşınız. Mesaj yazmak için aşağıdaki ... |
0 |