General forums
Learning forums
Tile | Forum | Description | Discussions |
---|---|---|---|
Tile 2 | Hafta 1: Etkinlik 1: Klarnetin alt oktavındaki notaların isimlerini hatırlama ve uzun ses çalışmasının önemi. | Etkinlik 1 Bu etkinlikte klarnetin alt oktavındaki (kalın sesler) notaların isimlerini hatırlama ve uzun ses çalışmasının önemini vurgulayacağız. Videoları ve açıklamaları izledikten sonra lütfen görüşlerinizi ve sorularınızı tartışma alanında paylaşıp etkinliği tamamlayın. Adım 1: Aşağıdaki ... |
0 |
Hafta 1: Etkinlik 2: Klarnetin alt oktavlarını kullanarak kromatik çıkışı öğrenme ve parmak egzersizleri. | Etkinlik 2 Bu etkinlikte klarnetin alt oktavlarını kullanarak kromatik çıkışı öğreneceğiz ve yapılması gereken parmak egzersizlerini uygulayacağız. Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2_H01_E02_A01 Adım 2: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2_H01_E02_A02 Görüşlerinizi ... |
0 | |
Tile 3 | Hafta 2: Etkinlik 1: Sibemol klarnetde yardımcı perdeler ve kullanım alanları | Hafta 2: Etkinlik 1: Sibemol klarnetde yardımcı perdeler ve kullanım alanlarıLütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2_H02_E01_A01 Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin: 1- ... |
0 |
Hafta 2: Etkinlik 2: Klarnetde dil kullanımı ve staccato çalışmaları | Hafta 2: Etkinlik 2: Klarnet de Dil kullanımı ve staccato çalışmaları Aşağıdaki adımları izleyerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Klarnet Öğreniyorum 2_H02_E02_A01 Adım 2: Klarnet Öğreniyorum 2_H02_E02_A02 Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin: 1- Aşağıda yer alan "Yanıtla" buto... |
0 | |
Tile 4 | Hafta 3: Etkinlik 1: Klarnet bakımı, perdelerin temizlenmesi,kamış temizliği ve genel bakım. | Hafta 1: Etkinlik 1:Klarnet bakımı, perdelerin temizlenmesi,kamış temizliği ve genel bakım. Bu etkinlikte Klarnetin genel bakımının ve temizliğinin nasıl yapılması gerektiği öğrenilecektir.Lütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu... |
0 |
Hafta 3: Etkinlik 2: Klarneti Akort etmek ve doğru akort'un nasıl sağlanması gerektiğinin öğrenilmesi. | Hafta 3: Etkinlik 2: Klarneti Akort etmek ve doğru akort'un nasıl sağlanması gerektiğinin öğrenilmesi. Aşağıdaki adımları izleyerek etkinliği tamamlayın: Adım 1 Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2_H03_E02_A01
Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin: 1- Aşağıda yer ... |
0 | |
Tile 5 | Hafta 4: Etkinlik 1: Üst oktava geçiş hazırlığı ön çalışması. | Hafta 4: Etkinlik 1: Üst oktava geçiş hazırlığı ön çalışması Lütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2 H04-E01-A01 Adım 2:Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2 H04-E01-A02 Görüşlerinizi ... |
0 |
Hafta 4: Etkinlik 2: Üst oktava geçiş. | Hafta 4: Etkinlik 2: Üst oktava geçiş. Aşağıdaki adımları izleyerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2 H04-E02-A01 Adım 2: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2 H04-E02-A02 Görüşlerinizi iletmek için aşağıdaki işlemleri gerçekleştirin: 1- Aşağıda ... |
0 | |
Tile 6 | Hafta 5: Etkinlik 1: İkinci oktavda uzun ses ve gam çalışması | Hafta 5: Etkinlik 1: İkinci oktavda uzun ses ve gam çalışması Lütfen aşağıdaki adımlarda sizden istenenleri gerçekleştirerek etkinliği tamamlayın: Adım 1: Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2 H05-E01-A01
Adım 2:Aşağıdaki videoyu izleyin. Klarnet Öğreniyorum 2 H05-E01-A02 Görüşlerinizi ... |
0 |
Hafta 5: Etkinlik 2: Klarnetde iki oktav majör ve minör gam çalışması | Hafta 5: Etkinlik 2: Klarnetde iki oktav gam çalışması. Bu etkinlikte alt oktav ve üst oktavlar arası farklı gamları işleyeceğiz.Aşağıdaki adımları izleyerek etkinliği tamamlayın: |
0 | |
Tile 7 | Hafta 6: Etkinlik 1: Klarnet ile öğrenilen Alt oktav ses dizesi üzerinde Bethooven’ın 9. senfonisi ana temasının öğrenilmesi ve çalınması. | Hafta 6: Etkinlik 1: Klarnet ile öğrenilen 2 oktav ses dizesi üzerinde Bethooven’ın 9.senfonisi ana temasının öğrenilmesi ve çalınması |
0 |
Hafta 6: Etkinlik 2: Nazende sevgilim parçasını alt ve üst oktav(2.oktav) kullanılarak çalınması. | Hafta 6: Etkinlik 2: Nazende sevgilim parçasını nota ile çalmak. |
0 |